Права

Нашата цел

Bilkabg.com има за цел да осигурят безпристрастна информация за различни хранителни продукти, биологични храни (и храна като цяло) и здравето от хранене. Освен това предоставяме и информация за различни аспекти на органичното живеене и ползите за здравето от различни билки, храни и т.н.

Кои сме ние?

Bilkabg.com се ръководи  от малък екип от специалисти, които искат да разпространяват ползите за здравето от различните билки и не само.

Важно

Информацията, публикувана bilkabg.com, е получена чрез вторични източници, за които се смята, че са надеждни. Следователно Bilkabg.com не поема отговорност за точността, полезността, пълнотата  и адекватността на информацията.

Освен това информацията в този уебсайт е предназначена само за обща информация и не отменя посещението при лекаря. 

Включването на примери, имена, връзки и други препратки в статиите на уебсайта се основава единствено на тяхното значение за информацията. Освен това сайтът има и връзки към различни други уебсайтове. Bilkabg.com не носи отговорност за предоставената информация по тези връзки.

АВТОРСКО ПРАВО

Всички текстове, изображения, графики, потребителски интерфейси, фотографии, търговски марки, лога, произведения на изкуството и друго съдържание на сайта са собственост на bilkabg.com или неговите доставчици на съдържание. Нито една част от Сайта и никакво Съдържание не могат да бъдат възпроизвеждани, записвани, предавани, продавани, наемани, излъчвани, разпространявани, публикувани, качени,   без предварителното изрично писмено съгласие на biklabg.com.

Връзка с нас

0883460097

 

 

  •  
  •  
  •  
  •