Каланетика: Какво представлява и 7 важни упражнения

Мислили ли сте някога за опции за тренировка, която не изисква от Вас да се потите енергично или да отнеме много време? Ако отговорът е „да“, е време да се включите в каланетика.
Прочети повече…

 

6 лесни начина за детоксикация на организма

В тази статия ще научите от диетолози как да детоксифицирате тялото си бързо. Ще разберете видовете детокс и кога имате нужда от детоксикация.
Прочети повече…

 

Джинджифил: Всичко за това природно Чудо на едно място

Джинджифилът е популярна подправка с мощни лечебни свойства. Научете сега всичко за действието му, как се консумира, противопоказания и ползи. Виж сега!
Прочети повече…

 

8 невероятни ползи от Шафран

Причината за високата му цена е трудоемък метод на прибиране на реколтата, което прави производството скъпо.
Прочети повече…

 

Топ 6 на най-добрите билки за отслабване през 2019

В тази статия ще научите за най-добрите 6 билки за отслабване. Статията е написана на база преглед на над 200 различни билки и изследванията за тях.
Прочети повече…

 

Остри болки ниско в корема: Причини и Лечение

В тази статия на Билка Бг ще научите за най-честите причини за болки в корема и какво е лечението й, на база на най-съвременните изследвания и практики. Прочетете статията до край.
Прочети повече…

 

Възпаление на сливиците: причини, симптоми и лечение

Тонзилитът най-често засяга деца между предучилищна възраст и средата на тийнейджърските години. Честите признаци и симптоми на тонзилит включват:
Прочети повече…

 

Възпаление на венците: 10 домашни лечения

Тя може да бъде причинена от нещо толкова просто, като ги миете твърде силно, носенето на протези, фиксатори или скоби. При жените това може да бъде причинено от хормонални промени, бременност или менопауза и може да се случи по време на периода ви.
Прочети повече…